

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Ето какво предвижда футурист
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Ако няма откъде да си купите пресни миди днес, за да си приготвите и опитате тази морска вкусотия, решението за вас е на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Средиземноморски ресторант Салини
През годините Празникът на хляба се вписа съвсем естествено в културния календар на общината
Заведението очарова с интериор и превъзходни кулинарни предложения
В соца най-отвратителното нещо беше всеобщото преструване на всички, че са щастливи. Ако имаш, си щастлив, защото партията ти го е осигурила